waterbodem.nl, alles op het gebied van waterbodem, onderzoek, beleid, onderhoud, baggerwerkzaamheden, verwerkingstechnieken, toepassingsmogelijkheden baggerspecie, storten, depots, slibdepot, automatisering etc.

Nieuws
alle berichten
algemeen
baggeren
beleid
depots
kwaliteit
meten en analyseren
normering
protesten en acties
risico's
verwerking

Artikelen
baggerplannen
beleid
NVN5720
probleemstoffen
protocollen
toetsing
veldonderzoek
verwerking

Literatuur
Nieuwsbrieven
Publicaties

Handig
begrippenlijst
afkortingen
klasse-indeling
agenda
normen
vacatures
links

Informatie
colofon
contact

2000-2019 : Wegens tijdgebrek is de info niet overal meer actueel
Nieuws in de categorie depots
 26 oktober 2002
SGP wil helderheid over Koegorspolder
TERNEUZEN - De SGP-fractie in de gemeenteraad van Terneuzen wil op korte termijn duidelijkheid over het standpunt van de 'collegepartijen' CDA, VVD en PvdA over de toekomstige invulling van de Koegorspolder.
lees verder...
 23 oktober 2002
Bezwaren slibdepot ongegrond
DEN HAAG/VOOR-DREMPT - Het Waterschap Rijn en IJssel kan starten met de voorbereidingen voor de aanleg van een baggerdepot in het Gat van Wijdorp in Voor-Drempt. Dat heeft de Raad van State bepaald. In het Gat van Wydorp zoals het slibdepot in de volksmond heet is ruimte voor maximaal 900.000 kubieke meter bagger van verschillende verontreinigingsniveaus.
lees verder...
 14 oktober 2002
Eigen plan voor stort van bagger
AMERSFOORT - Amersfoort maakt zelf een bestemmingsplan dat de komst van een baggerdepot bij de nieuwe wijk Vathorst mogelijk maakt. Daarmee voert de stad het 'bevel' uit dat het provinciebestuur onlangs gaf, zo heeft Amersfoort in een brief laten weten.
lees verder...
 8 oktober 2002
Weihoek volhardt in protest
ROOSENDAAL - De bewoners van de Weihoek hebben nog steeds grote moeite met de aanleg van een baggerspeciedepot aan het Holle Wegje. Die plek grenst aan hun wijk.
lees verder...
 2 oktober 2002
Toch bezwaar tegen slibdepot
DEN HAAG/DREMPT - B en W van Hummelo en Keppel hebben gisteren toch de spoedprocedure bij de Raad van State in Den Haag doorgezet tegen de komst van een baggerdepot bij het Gat van Wijdorp in Voor-Drempt.
lees verder...
 1 oktober 2002
Hummelo en Keppel wil slibdepot zo snel mogelijk vol
HOOG-KEPPEL - Het college van B en W van Hummelo en Keppel gaat vandaag naar alle waarschijnlijkheid besluiten het schorsingsverzoek voor het slibdepot in Voor-Drempt en het bezwaar tegen een milieuvergunning in te trekken. Dit deelde wethouder Gerrit Minkhorst gisteravond tijdens een informatiebijeenkomst mee.
lees verder...
 1 oktober 2002
Zuidhorners mogen hun ‘zegje’ doen
Zuidhorn – Inwoners van Zuidhorn krijgen alsnog de mogelijkheid om hun zegje te doen over het toekomstplan voor hun dorp. De gemeenteraad van Zuidhorn heeft dat maandagavond besloten.
lees verder...
 30 september 2002
Koegorsplannen liggen vast
TERNEUZEN - "De aanleg van een slibdepot van 37 hectare in de Terneuzense Koegorspolder is vrijwel onmogelijk terug te draaien. Ook de bouw van een windmolenpark is zo goed als zeker. Het enige waar de politiek nog invloed op kan uitoefenen, is de wijze waarop de projecten worden uitgevoerd en de (milieu)randvoorwaarden waaraan de projecten moeten voldoen."
lees verder...
 26 september 2002
Pap voor slibdepot is al gestort
TERNEUZEN - De voorgenomen aanleg van een slibdepot van 37 hectare in de Terneuzense Koegorspolder is vrijwel onmogelijk terug te draaien. Ook de bouw van een windmolenpark is zo goed als zeker. Het enige waar de politiek nog invloed op kan uitoefenen, is de wijze waarop de projecten worden uitgevoerd en de (milieu)randvoorwaarden waaraan de projecten moeten voldoen.
lees verder...
 13 september 2002
Slibdepot mag toch
ULFT - Het slibdepot, dat de gemeente Gendringen aan de Ettenseweg in Ulft wil inrichten, mag van de Raad van State. De staatsraad heeft het beroep van enkele omwonenden tegen de plannen ongegrond verklaard.
lees verder...
« vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 volgende »

Pagina

Laatste nieuws
Sanering bodem Ketelmeer-West
Baggerwerkzaamheden in grachten Zwartsluis
Waterschap pakt Nunbeek aan
Sdu uitgvers publiceert Praktijkboek Waterbodem
MWH lanceert het Handboek Waterbodem
Sint kan weer vlot en veilig door Groningse grachten varen!
Aangepast TOWABO verwacht in juli en september 2008
Baggerslib in tube direct bruikbaar als oeverbeschoeiing
Besluit bodemkwaliteit per 1 juli volledig van kracht
Grachten en vaarten in Sneek weer schoon

Software
ASAP Utilities (Excel)
BOKS
BoorManager
Towabo/Bever

Nieuws te melden?
Heeft uw bedrijf nieuws te melden en wilt u in aanmerking komen voor publicatie op waterbodem.nl? Stuur dan uw nieuws, productnieuws of persbericht naar de redactie ....realisatie website en online marketing:
eGate Internet Solutions


redactie:
Merijn Bolkestein
Bastien Mensink